0
0
0

Зварювальний інвертор Gerrard MMA-200 HOME LINE, 5 кВт, 200А, 20А, H, IP21, 4 кг (52302)

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Gerrard
  • Код товару: 15926318
  • Наявність: В наявності
2 788.02 грн.
Основні характеристики
Всі характеристики
Тип: зварювальний інвертор
Кількість фаз: 1
Потужність споживання, Вт: 5
Максимальний зварювальний струм, А: 200
Мінімальний зварювальний струм, А: 20

Зварювальний інвертор Gerrard MMA-200 Home Line дуже добре виконує свої функції за зварюванні різних металів і їх сплавів. Спочатку передбачалося, що дана модель буде корисна тільки для побутових потреб, однак якість її складання і високі вихідні параметри дозволили використовувати її і для роботи теж.

Побудований інвертор за технологією постійного струму. Для зварювання використовується саме він. Це дає можливість розширити можливості зварювання. Адже високочастотні струми споживають багато менше електричної енергії. Тому стало можливим застосування в квартирах, дачах, гаражах.

Електроніка допомагає нам в процесі зварювання. Яскраво виражено це у швидкому розпалюванні електрода і системі, не дає йому прилипати. Горіння виходить чітке і стабільне. Полегшення буде і в різних типах електродів, що застосовуються для зварювання.

Із зручностей є електронне табло. Воно відображає цифри зварювального струму, з ним легше виставити потрібне значення. Причому в цій моделі воно не включено в контур апарату, а тому, якщо його випадково розбити, агрегат не перестане функціонувати.

Тримач електрода і кабель маси, які йдуть в комплекті, чітко розраховані на потужність пристрою. Тобто не будуть підгоряти і сприяти втрат на виході.

Характеристики
Тип зварювальний інвертор
Кількість фаз 1
Потужність споживання, Вт 5
Максимальний зварювальний струм, А 200
Мінімальний зварювальний струм, А 20
Максимальний діаметр електрода, мм 5
Клас ізоляції H
Клас захисту IP21
Вага, кг 4
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.