0
0
0

Зварювальний інвертор Дніпро-М ММА (IGBT), САБ-250В (кейс), 8.8 кВт, 250А, 20А, 4.5 кг, IGBT (70127024)

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Дніпро-М
  • Код товару: 15926378
  • Наявність: В наявності
2 518.77 грн.
Основні характеристики
Всі характеристики
Тип: зварювальний інвертор
Кількість фаз: 1
Потужність споживання, Вт: 8.8
Максимальний зварювальний струм, А: 250
Мінімальний зварювальний струм, А: 20

Зварювальний апарат побутового застосування Дніпро-М САБ 250 B – нова бюджетна модель інвертора із застосуванням технологій IGBT, є відмінним рішенням будь-яких завдань, пов'язаних з дуговим зварюванням. Спеціальний кейс спрощує експлуатацію і забезпечує зручне транспортування інвертора.

Спрощена конструкція інвертора з наявністю всього двох плат, а також використання транзисторів потужністю по 40 А істотно полегшує апарат, і робить його доступним широкому колу споживачів. При цьому високоякісні транзистори Fair і оптимальні технічні характеристики показують високу продуктивність в роботі. Спеціальна захист від перегрівів подбає про баланс температур, і буде тимчасово відключати апарат в критичних ситуаціях.

Ефективний максимальний робочий час досягнуто завдяки тунельної системи охолодження, яка охолоджує всі елементи апарату. Об'ємний мережевий фільтр у 1360 мкФ дозволяє працювати навіть при сильних перепадах напруги (до 160 Вольт), що особливо актуально в гаражі, на дачі або в інших побутових умовах. Стійка дуга забезпечує комфортну роботу з інвертором навіть недосвідченим користувачам.

Характеристики
Тип зварювальний інвертор
Кількість фаз 1
Потужність споживання, Вт 8.8
Максимальний зварювальний струм, А 250
Мінімальний зварювальний струм, А 20
Максимальний діаметр електрода, мм 5
Вага, кг 4.5
Технологія зварювального апарату IGBT
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.