0
0
0

Мотокоса бензинова Forte БMK-2400, 2.4 кВт, ніж/ліска, ширина скошування 440/254 мм, 8.5 кг (45779)

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Forte
  • Код товару: 15932277
  • Наявність: Очікуємо надходження
Основні характеристики
Всі характеристики
Тип: мотокоса
Живлення: бензин
Потужність двигуна, кВт: 2.1-3.0
Розташування двигуна: верхнє
Ріжуча система: ніж/ліска

Модель оснащена бензиновим двотактним двигуном потужністю в 2400 Вт/3.1 л.с, з робочим об'ємом циліндра на 43 кубічних сантиметрів.
Такої продуктивності вистачає, щоб надати апарату косарки величезну швидкість обертання до 6000 об/мін, забезпечуючи якісний і рівний зріз навіть найгустішої рослинності.
Повітряна система охолодження сприяє стабільному відведенню тепла від стінок камери згорання і циліндрів, запобігаючи перегріванню двигуна, підвищуючи експлуатаційний термін служби інструменту.
Як пальне використовується суміш бензину марки А- 92 і спеціального моторного мастила для двотактних двигунів (пропорція змішування - 25: 1).
Мотокоса наводиться в дію за допомогою ручного стартера.
Регульована по висоті ручка U- образного типу забезпечує комфортне утримання інструменту двома руками і максимум зручності в процесі роботи.
Довга нерозбірна штанга з жорстким приводним валом, не лише збільшує радіус дії для роботи, але і надає можливість працювати в інтенсивному режимі, упродовж тривалого часу.
Широкий плечовий ремінь, рівномірно розподіляє вагу пристрою, зменшує навантаження на задіяні частини тіла користувача (руки, спину, плечі), дозволяє працювати з інструментом без почуття дискомфорту.
Окрему увагу варто приділити системі легкого старту, вона знижує зусилля під час запуску двигуна, і виключає ефект "зворотного удару".

Характеристики
Тип мотокоса
Живлення бензин
Потужність двигуна, кВт 2.1-3.0
Розташування двигуна верхнє
Ріжуча система ніж/ліска
Ширина скошування ножа, мм 254
Ширина скошування ліски, мм 440
Вага, кг 5.1-10.0
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.