0
0
0

Корм для риб JBL Spirulina, пластівчастий, 100 мл (47301)

Відгуки:
(0)
  • Виробник: JBL
  • Код товару: 15975231
  • Наявність: Очікуємо надходження
Основні характеристики
Всі характеристики
Тип: пластівці
Країна-виробник: Німеччина
JBL Spirulina 100 ml
Корм в формі пластівців для водоростеїдів в прісній і морській воді, 100 мл.

• Корм ​​класу преміум в формі пластівців містить 40% водоростей спіруліна, багатою білком (Spirulina platensis)
• Відсоток білка в цих водоростях досягає 65% і вище!
• Особливість: креветки особливо дрібного помелу для забезпечення яскравого забарвлення риб!
• Часник (1%) сприяє зміцненню здоров'я риб, хоча і не вважається природною складовою риб'ячої їжі, проте містить активні природні субстанції, аналогічні водоростям і рослинам.
• Дуже малий вміст фосфату, хоча мова і йде про рослинний корм!
• Пластівці середньої величини

JBL Spirulina - професійний корм для прісноводних і морських водоростеїдів. Корм містить водорості, висушені розпиленням (Spirulina platensis), рослинна сировина і рослинні волокна, а також невеликий відсоток тваринного білка, який відповідає харчовим потребам прісноводних і морських водоростеїдів (наприклад, живородні в прісній воді і риба-доктор в морській воді). При поїданні водоростей ці риби споживають одночасно і маленьких тварин (2% креветок). Понад 4000 життєво важливих речовин водорості спіруліна, а також цінні каротиноїди підтримують здоров'я і сприяють утворенню і збереженню яскравого забарвлення риб. Життєво необхідні вітаміни і мінеральні речовини забезпечують здоровий ріст і зміцнюють імунітет. Часник (1%) зміцнює здоров'я.

Склад корму:
Водорості (в тому числі 40% Spirulina platensis), овочі (в тому числі 1% часнику), зернові, екстракти рослинного білка, молюски та креветки (2% креветок), риба, рослинні продукти, дріжджі, цукор, лецитин.

JBL Spirulina: корм у формі пластівців середньої величини, що містить 40% водоростей спіруліна. В використаної для корму Spirulina platensis міститься понад 65% білка. Разом з креветками надтонкого помелу і доданим часником вона утворює чудовий корм для прісноводних і морських водоростеїдів.

Артикул: 3000400

Обсяг: 100 мл.

Вага: 15 г.
Характеристики
Тип пластівці
Країна-виробник Німеччина
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.