0
0
0

Корм Versele-Laga, для папуг, 1 кг (220368)

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Versele-Laga
  • Код товару: 15973753
  • Наявність: Немає в наявності
Основні характеристики
Всі характеристики
Призначення: папуги
Вага, кг: 1
Країна-виробник: Польща
Versele-Laga NutriBird P15 Tropical ВЕРСЕЛЕ-ЛАГА НУТРІБЕРД ТРОПІКАЛ ГОРІХИ І ФРУКТИ - гранульований корм для папуг.

NutriBird P15 ТРОПІКАЛ ГОРІХИ І ФРУКТИ - це повноцінне харчування для папуг великих порід.
NutriBird P15 ТРОПІКАЛ ГОРІХИ І ФРУКТИ - це науково-збалансоване харчування для оптимального росту і розвитку папуг великих порід.

Основні інгредієнти: добірні злаки, свіжі фрукти і арахісові горіхи.
Містить Флорастимул (фруктоолігосахаріди), який сприяє зростанню нормальної кишкової мікрофлори, гарантує оптимальну роботу і захищає кишечник від хвороб. Поїдається повністю без залишків.

Чим відрізняється гранульоване харчування для птахів Versele-Laga NutriBird Верселе-лага НУТРІБЕРД від класичних кормових сумішей?
Завдяки великим інвестиціям в наукові дослідження, фахівцями Versele-Laga були отримані необхідні знання для створення здорового і збалансованого харчування для птахів - Versele-Laga NutriBird.
Екструдовані гранули ВЕРСЕЛЕ-ЛАГА НУТРІБЕРД - це науково-збалансоване повноцінне харчування для птахів, яке виключає дефіцит поживних речовин при годуванні.
Екструзія - це сучасний метод приготування кормів, за допомогою якого інгредієнти обробляються парою при високому тиску протягом короткого проміжку часу. Завдяки цьому процесу «звільняються» поживні речовини і харчування стає більш засвоюваним організмом птахів. Висока температура під час процесу екструзії (більш 150 градусов) забезпечує загибель бактерій.
Асортимент кормів Versele-Laga НУТРІБЕРД дозволяє підібрати підходяще харчування для кожної стадії життя птаха: як для дорослих птахів з нормальним рівнем активності, так і для зростаючих пташенят, і для птахів в період розмноження.
Корми для птахів Versele-Laga NutriBird виробляються на основі точної рецептури і використовуються тільки інгредієнти, які відповідають найсуворішим критеріям якості. Насіння, овочі, фрукти та інші делікатеси для птахів додаються в корм NutriBird НУТРІБЕРД в такій кількості, що дозволяє приготувати корм дуже апетитним і, в той же час, уникнути будь-якого зменшення поживної цінності і незбалансованості харчування.

РЕЦЕПТУРА ГРАНУЛЬОВАНИХ КОРМІВ ДЛЯ ПТАХІВ Versele-Laga NutriBird:
>>> З природними інгредієнтами:
Інгредієнти для виробництва корму Верселе-лага NutriBird вибираються відповідно до харчуванням в природному середовищі існування різних видів птахів.
NutriBird Р - з додатковими горіхами, що благотворно впливає на смак і збільшує вміст жиру в кормі, а також більш схоже на природне харчування цих видів птахів.
NutriBird В - на основі 50% проса, з додатковим йодом.
>>> Зі свіжими фруктами:
Всі гранули корму Верселе-лага NutriBird готуються зі свіжими фруктами - в процесі екструзії пюре зі свіжих фруктів додається в гранулу, що додатково покращує смак гранул і наближає корм до харчування в природі.
>>> З Юкою і Флорастимул:
Всі гранули Верселе-лага NutriBird також містять екстракт Юки Шидигера і Флорастимул.
Екстракт юки Шидигера - натуральний рослинний екстракт з дерева Юки, якої пов'язує аміак в кишечнику і таким чином зменшує запах випорожнень.
Флорастимул - унікальна суміш фруктів-олігосахаридів, які стимулюють ріст нормальної кишкової мікрофлори, перешкоджають розвитку патогенної мікрофлори, і таким чином підтримують здоров'я кишечника.
Характеристики
Призначення папуги
Вага, кг 1
Країна-виробник Польща
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.