0
0
0

Корм Versele-Laga Cuni Adult, для кроликів, 1.75 кг (613283)

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Versele-Laga
  • Код товару: 15973437
  • Наявність: Очікуємо надходження
Основні характеристики
Всі характеристики
Тип: корм
Призначення: кролики
Вага, кг: 1.75
Країна-виробник: Польща
Versele-Laga Complete КУНІ КОМПЛІТ (Cuni Adult) корм дорослих для кроликів.

Повноцінний і смачний корм для карликових кроликів, що складається на 100% з легкозасвоюваних, екструдованих гранул.

Дрібні домашні тварини часто вибирають із запропонованих їм кормових сумішей тільки свої улюблені шматочки, а до решти не торкаються. Це називається селективною кормовою поведінкою. Така ситуація призводить до того, що вони недоотримують частину поживних речовин і вітамінів, що може привести до проблем зі здоров'ям. Вирішити цю проблему може тільки однорідний повноцінний раціон. Всі компоненти корму перемелюють і з'єднуються в однорідні гранули методом екструзії. Таким чином, можна уникнути селективної кормової поведінки. Форма, розмір і текстура гранул ідеально підходить для дрібних тварин. Кожна гранула містить однакову кількість поживних речовин і збагачена вітамінами, амінокислотами та мінералами.

УПАКОВКА, ЯКА ЗБЕРІГАЄ СВІЖІСТЬ ПРОДУКТУ
Повнораціонний корм розфасований з додаванням в упаковку інертного газу. Таким чином, повітря і волога не потрапляють всередину упаковки, що забезпечує необхідну збереження свіжого смаку, запаху і вітамінів.

ПОВНОРАЦІОННІ КОРМИ ДЛЯ ТРАВОЇДНИХ

ДОВГІ ВОЛОКНА КЛІТКОВИНИ
Кролики, морські свинки і шиншили є природними травоїдними тваринами і потребують дієті з високим вмістом волокон клітковини і малим вмістом крохмалю. У нашому кормі міститься не менше 20% сирої клітковини. Новий, унікальний метод виробництва наших кормів дозволяє зберегти в кормі довгі, багаті кремнієм волокна, такі ж, як в природі. Довгі волокна підтримують оптимальну роботу травлення і правильне сточування зубів, що не завжди досягається при годуванні традиційними змішаними раціонами.

ДОГЛЯД ЗА ЗУБАМИ
У щурів, кроликів, морських свинок та шиншил часто виникають проблеми із зубною системою. Зазвичай, це є наслідком неправильного і незбалансованого харчування, що може привести до порушення необхідного нормального сточування і зайвого відростання зубів. Гранули містять спеціальні довгі волокна з додаванням кремнію, що змушує посилювати жувальну активність Вашого вихованця. А це є запорукою гарного і правильного сточування зубів.

НИЗЬКА КАЛОРІЙНІСТЬ
Щури, кролики та морські свинки їдять протягом всього дня. Комбінація низькокалорійності, низького рівня крохмалю і великої кількості довгих волокон клітковини в гранулах корму, є запорукою відмінного травлення і збалансованості дієти. Таким чином, Ваш вихованець завжди буде підтримувати свою оптимальну вагу.

СВІЖІ ОВОЧІ
Технологія екструдування дозволяє додавати в гранули свіжі овочі. Наш корм містить не менше 10% свіжих овочів, що підсилює смакові якості. До того ж, текстура гранул безсумнівно приваблює щурів, кроликів, морських свинок та шиншил.

ДОДАТКОВІ ПЕРЕВАГИ ПОВНОРАЦІОННОГО КОРМА

ВІТАМІНИ
Додані в корм Complete вітаміни підтримують міцне здоров'я. Вітамін А відповідає за регенерацію клітин шкіри, зовнішній вигляд шерстного покриву, репродукцію і метаболізм. Вітамін Д3 стимулює кальцій-фосфорний обмін, що забезпечує міцність кісток. Вітаміни Е і С є важливими антиоксидантами, що захищають організм від дії вільних радикалів. Так само вони сприяють підтримці імунітету.

ФЛОРАСТІМУЛ
Унікальні добавки пребіотиків - фруктоолігосахарідов (ФОС) і маннанолігосахарідов (МОС), позитивно впливають на мікрофлору кишечника. Отже, підтримується оптимальний баланс в кишечнику і його нормальна робота.

ІМУНІТЕТ
Додавання в корм натуральних рослинних пігментів - лютеїну і бета-каротину, позитивно впливає на опірність організму до дії негативних чинників. З одного боку, каротиноїди відомі, як потужні біологічні антиоксиданти. З іншого, позитивно впливають на вироблення антитіл до різних захворювань і підвищують рівень імунітету.

ЗАХИСТ ВІД УТВОРЕННЯ КОМКІВ ШЕРСТІ В ШЛУНКУ
Використання спеціальних натуральних волокон практично виключає утворення грудок шерсті в шлунку і кишечнику.

КОНТРОЛЬ ЗАПАХУ ВИПОРОЖНЕНЬ
Усі корми Complete містять екстракт юки. Він допомагає пов'язувати молекули амонію й інші леткі компоненти, що входять до складу фекалій. Таким чином, значно зменшуються неприємні запахи.

ВІДМІННИЙ СТАН ШКІРИ І ШЕРСТІ
Додавання в наші корми Омега-3 і Омега-6 жирних кислот забезпечує прекрасний стан шкіри і шерстного покриву. Омега-6 жирна кислота міститься в специфічних рослинних маслах. Додавання в рецептуру лляних насіння (в корму Сuni, Cavia і Chinchilla Complete) або риби (в корму Ferret, Rat і Hamster Complete) забезпечує організм необхідною кількістю Омега-3 жирної кислоти. Таким чином досягається правильний баланс Омега-3/Омега-6 жирних кислот в організмі.

Повнораціонний корм Complete задовольняє всі потреби Вашої тварини. Він містить всі необхідні компоненти, приємний на смак для Вашого вихованця і простий у використанні для Вас.
Характеристики
Тип корм
Призначення кролики
Вага, кг 1.75
Країна-виробник Польща
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.