0
0
0

Генератор бензиновий Кентавр КБГ112а (51264)

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Кентавр
  • Код товару: 15982220
  • Наявність: Очікуємо надходження
Основні характеристики
Всі характеристики
Тип: бензиновий
Номінальна потужність, кВт: 1.1
Кількість фаз: одна
Система пуску: ручний стартер
Витрата палива, л/год: 0.6

Генератор Кентавр КБГ-112а забезпечить освітленням дачу або заміський будиночок, а також електроживленням малопотужних споживачів однофазного змінного струму у разі відсутності стаціонарної електромережі або аварійного відключення.
Дана модель стане ідеальним варіантом для користувачів, які бажають придбати недорогий і одночасно дуже надійний агрегат.

Ротор електричного генератора приводиться в дію за допомогою 4-тактного бензинового двигуна внутрішнього згоряння повітряного охолодження.
Максимальна потужність змінного струму генератора становить 1200 Вт.

Завдяки паливному баку, ємність якого становить 5,5 літра, виріб можна використовувати без дозаправки на протязі 6 годин.
Мінімальна витрата палива дорівнює 395 гр/кВт*год.

Генератор і двигун мініелектростанції Кентавр КБГ-112а закріплені на міцній металевій рамі за допомогою демпферних опор, завдяки чому під час роботи агрегату має стійке положення, а рівень шуму на максимальній потужності становить 72 дБ.

Щоб уникнути пошкодження двигуна при відсутності масла в картері або недостатній його кількості, передбачена аварійна система.
Таким чином, при низькому рівні масла в картері двигуна система захисту зупинить роботу виробу, запобігаючи його вихід з ладу.

В інтернет-магазині Стройплощадка можна купити генератори за доступною ціною.

Колір генератора на вітрині інтернет-магазину може відрізнятися від кольору товару в залежності від налаштувань вашого монітору.

Характеристики
Тип бензиновий
Номінальна потужність, кВт 1.1
Кількість фаз одна
Система пуску ручний стартер
Витрата палива, л/год 0.6
Об'єм бака, л 5.5
Об'єм двигуна, куб.см 87
Вага, кг 23
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.