0
0
0

Автоматичний вимикач General Electric DG 61 C20, 20А, 1Р (690556)

Відгуки:
(0)
  • Виробник: General Electric
  • Код товару: 15918408
  • Наявність: Очікуємо надходження
Основні характеристики
Всі характеристики
Номінальна напруга, А: 20
Кількість полюсів: 1P
Номінальна вимикаюча здатність, kA: 6

Автоматичні вимикачі DG 61 C20 6kA (автомати) є невід'ємним атрибутом будь-якої електромережі і призначені для захисту електротехнічних ланцюгів від перевантаження або короткого замикання, захисту людини від ураження струмом, а також служать для керування струмом (увімкнення або вимкнення електричних ланцюгів) при нормальному функціонуванні електричного ланцюга.

Модульні автоматичні вимикачі General Electric користуються величезним попитом у покупців. Компанія General Electric піклується про якість продукту, що випускається, є лідером у сфері виробництва автоматичних вимикачів та контакторів. Працівники лабораторій постійно розробляють нові продукти і вдосконалюють старі.

Контактна група виключає неправильне підключення шини та кабелю, легко фіксується на Din-рейку. При виборі автомата необхідно враховувати параметри електропроводки, навантаження, що підключається до неї, та основні параметри електроживлення.
Основними параметрами автоматичних вимикачів є: номінальний струм, кількість полюсів, характеристики спрацьовування і номінальна вимикаюча здатність.

Характеристики відключення - С
Норми упаковки - шт
Механічна зносостійкість - 20000
Номінальна напруга AC Un (В) - 230/400
Номінальний струм - 20 А
Полюси - 1

В інтернет-магазині Стройплощадка можна купити автоматичні вимикачі за доступною ціною.

Характеристики
Номінальна напруга, А 20
Кількість полюсів 1P
Номінальна вимикаюча здатність, kA 6
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.