* При замовленні на суму менше 150 грн. обов'язкова 100% оплата замовлення.
Якщо сума замовлення більше 150 грн., мінімальна сума передоплати становить 100 грн. (деталі уточнюйте у менеджера інтернет-магазину).
Склад: Суміш молочнокислих бактерій Lactobacillus bulgaricus «Lat probio» і Streptococcus thermophilus «Lat probio», лактулоза.
Показання: Препарат здатний швидко і ефективно відновити нормальну мікрофлору кишечника і захистити її від впливу несприятливих факторів, рекомендований для лікування і профілактики дисбактеріозу, кишкових інфекцій, алергічних реакцій, імунодефіцитних станів.
Рекомендації щодо застосування: По 1 капсулі 2 рази на день за 30 хвилин до їди.
Терміни та умови зберігання: 36 місяців при температурі до +25°С.
Суміш молочнокислих бактерій Lactobacillus bulgaricus «Lat probio» і Streptococcus thermophilus «Lat probio» необхідна для отримання відомого болгарського кислого молока, знайомого в світі як «йогурт». Lactobacillus bulgaricus має рослинне походження - утворюється із зелених рослин, молока і молочних продуктів. Потрапляючи в товсту кишку людини, бактерія швидко розмножується і протягом декількох годин досягає сотні мільйонів в 1 грамі маси. Lactobacillus bulgaricus не є постійним мешканцем кишечника. Якщо вона не вноситься постійно в організм, то через 10-15 днів вона зникає. Lactobacillus bulgaricus відрізняється тим, що живе самостійно в природі і тільки в молочнокислої ферментації в організмі людини вона кооперується з деякими видами пробіотичних бактерій. При цьому симбіозі вони допомагають один одному, що призводить до багаторазового посилення їх корисних ефектів.
Lactobacillus bulgaricus виконують такі функції:
- конкурують з патогенними мікроорганізмами і дріжджоподібними грибами за місце на слизових оболонках і шкірі, що захищає організм від проникнення хвороботворних мікробів і виникнення хвороб;
- перебуваючи на слизових всього шлунково-кишкового тракту, сечостатевої системи, шкіри, нормальні бактерії підтримують рН на рівні 5,5-5,6. В процесі нормального метаболізму здатні утворювати молочну кислоту, перекис водню, лізоцим і інші речовини з антибактеріальною активністю, що сприяє формуванню місцевого імунітету;
- беруть участь в процесах травлення - виробляють велику кількість ферментів (протеази, ліпаза, амілаза та ін.), які беруть участь у метаболізмі білків, жирів, вуглеводів, жовчних кислот і холестерину, водно-електролітного обміну;
- сприяють всмоктуванню кальцію, заліза, вітаміну D, виробляють необхідні організму біоактивні речовини, в тому числі вітаміни та незамінні амінокислоти;
сприяють руйнуванню і виведенню токсичних відходів обміну або токсичних речовин, що потрапили в організм ззовні;
- стимулюють перистальтику кишечника;
- беруть участь у формуванні противірусного і протимікробного імунітету, підсилюють протипухлинний нагляд і імунологічну пам'ять, зменшують алергічні процеси в організмі.
Лактулоза - молочний цукор, який є живильним середовищем для нормальної мікрофлори, є "біологічної капсулою" для мікрофлори, що дозволяє доставити бактерії в кишечник без змін і в достатній кількості.
В інтернет-магазині Стройплощадка можна купити БАДи (біологічно активні добавки, екстракти, еліксири) за доступною ціною.